TRANSLATE
Multumim!
Publicitate




Recomandari
RO-
DATASAT

RO-
e-avantaj

4G
WiMAX

Service TV

Softuri TV

Parteneri




DTH - receptie TV satelit

Depanare Grup

e-Decodare Grup














Ремонт аппаратуры (схемы, справочники, документация)

Publicitate



Top postatori
Costin (3938)
 
stanley (726)
 
titus08 (633)
 
BUGHIU (632)
 
fox (225)
 
Florin Tv (148)
 
nicumicu47 (103)
 
schiopuion (85)
 
ionica68 (80)
 
dan2626 (66)
 

Cei mai activi postatori ai lunii
titus08
 
coconut
 
Costin
 
fanyhan
 
ionica68
 
max
 
podariuv
 
farkas1702
 
ovicsb
 
beje2017
 

Google PageRank
Powered by MyPagerank.Net
Informatii trafic
Google bot
Schimb

defect emisie alan 42 multi

In jos

defect emisie alan 42 multi

Mesaj Scris de bogdan546 la data de Mar 21 Iun 2016 - 20:16

Manifestare simptom
Nu emite nimic, curentul consumat pe emisie este 190mA, tensiunea pe tranzistorul amplificator RF este 10V pe afisaj arata ca trece pe emisie, dar bargraphul este 0.
Din ce ma observat daca apas cate odata in partea dinspre conectorul care face conexiunea celor doua placi sandwich apare bargraphul si curentul creste. Am refacut lipiturile la conectorul respectiv, am masurat continuitatea fiecarei conexiuni si este in regula.
Schema se potriveste cu aceasta [Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link]
Pe baza tranzistorul final nu am semnal RF
in manual scrie ca in TX tranzistorul Q35 trebuie sa fie ON . 
M-ar interesa de unde apare tensiunea in baza lui

bogdan546

Numarul mesajelor : 20
Varsta : 28
Localizare : anywhere
Data de inscriere : 06/04/2010

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum