TRANSLATE
Multumim!
Publicitate
Recomandari
RO-
DATASAT

RO-
e-avantaj

4G
WiMAX

Service TV

Softuri TV

Parteneri
DTH - receptie TV satelit

Depanare Grup

e-Decodare Grup


Ремонт аппаратуры (схемы, справочники, документация)


PublicitateTop postatori
Costin (4001)
 
stanley (727)
 
titus08 (713)
 
BUGHIU (633)
 
fox (240)
 
Florin Tv (205)
 
ionica68 (106)
 
nicumicu47 (103)
 
schiopuion (85)
 
necula.vasile (75)
 

Cei mai activi postatori ai lunii
Costin
 
ionica68
 
Florin Tv
 
titus08
 
User07
 
marian78
 
coconut
 
electronix_2006
 
ovicsb
 
fox
 

Google PageRank
Powered by MyPagerank.Net
Informatii trafic
Google bot
Schimb

Termeni si conditii

In jos

Termeni si conditii

Mesaj Scris de Costin la data de Dum 19 Iun 2011 - 18:05

Termenii si Conditiile de Utilizare

Prin continutul sau, prezentul document, pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind Termenii si Conditiile de Utilizare a forumului Electronice de la A la Z (http://e-rusu.forumz.ro).
Utilizarea site-ului (incluzand accesul, navigarea si postarea pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor si conditiilor enuntate in cuprinsul prezentului document, (inclusiv completarile de la urmatoarele adrese: http://e-rusu.forumz.ro/t4-utilizatori si http://e-rusu.forumz.ro/t5-moderatori) cu toate efectele si consecintele ce decurg din aceasta.
Administratorul site-ului isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare "Utilizatori". Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Continutul si drepturile de proprietate intelectuala

Nu incurajam pirateria!


Continutul acestui sait nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus in alte scopuri decat cele expres si legal permise. Extragerea oricaror informatii urmata de orice utilizare in scop comercial, care depaseste sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vanzare ori licentiere si fara a avea in prealabil un consimtamant scris al titularilor drepturilor de proprietate, constituie o incalcare a termenilor si conditiilor.
Nu postati:
-mesaje de amenintare, orientare sexuala, obscene, jicnitoare, rasiste, care aduc atingere demnitatii umane sau care contravin legislatiei romane si internationale;
-articole, programe (software), opere , brosuri, carti si orice altfel de materiale supuse legii dreptului de autor (warez , cracks , MP3).


Raspunderea apartine in totalitate postatorului (utilizatorul, autorul mesajului)!

Frauda
In scopul accesarii si utilizarii anumitor sectiuni ale saitului poate fi necesara crearea unui cont personal. Declarati ca va asumati integral responsabilitatea pentru toate si oricare dintre activitatile realizate prin intermediul contului pe care il deschideti pe sait si, in consecinta, va sfatuim sa asigurati securitatea parolei contului sau a altor date de acces. In cazul in care securitatea contului pe care il detineti este compromisa, trebuie sa anuntati imediat administratorul saitului. Sunteti de asemenea de acord sa nu afectati si interferati in vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restrictioneaza utilizarea, copierea unui continut sau elemente care intaresc limitele de utilizare a siteului sau a continutului acestuia.
Administratorul nu este responsabil pentru daunele care va sunt cauzate sau care sunt cauzate tertilor de orice fel, prin utilizarea neautorizata a contului.
Adresele IP ale tuturor mesajelor sunt înregistrate pentru a ajuta la întărirea acestor condiţii. Sunteţi de acord ca forumul Electronice de la A la Z (prin administratori sau moderatori) să aibă dreptul de a şterge, modifica, muta sau închide orice subiect în orice moment. Utilizatorii sunt de acord ca orice informaţie introdusă să fie stocată în baza de date. Aceste informaţii nu vor fi dezvăluite niciunei terţe părţi fără consimţământul dumneavoastră, iar forumul, autorii scriptului sau proprietarii serverului de gazduire nu pot fi consideraţi responsabili pentru vreo încercare de hacking care poate duce la compromiterea datelor.
Sunteti de acord sa primiti mesaje, comunicate sau anunturide la administrator, moderatori sau alti utilizatori.

Drept aplicabil
Prin folosirea saitului Electronice de la A la Z, utilizatorul se declara de acord asupra faptului ca legile romane vor guverna Termenii si Conditiile de Utilizare si orice disputa, de orice fel, care ar putea sa apara intre utilizatori si administrator sau asociatii/partenerii/afiliatii acestuia. In cazul unor eventuale conflicte se va incerca mai intai rezolvarea acestora pe cale amiabila, iar daca rezolvarea pe cale amiabila nu va fi posibila, conflictul va fi solutionat in instanta, in conformitate cu legile romane in vigoare.

Disponibilitatea serviciului
Administratorul isi rezerva dreptul de a modifica structura si interfata oricarei pagini sau subpagini a saitului Electronice de la A la Z in orice moment si la orice interval de timp liber ales, avand dreptul de a intrerupe temporar sau permanent, partial sau in totalitate serviciile puse la dispozitia publicului prin intermediul acestui sait fara vreo notificare prealabila individuala sau generala.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de utilizare, nu ezitati sa ne contactati la adresa de email carmen7878_AT_gmail.com (inlocuiti _AT_ cu @)
Costin
Costin
Admin
Admin

Numarul mesajelor : 4001
Varsta : 56
Localizare : RO
Stare de spirit : optimist
Data de inscriere : 11/11/2008

http://www.e-rusu.ro

Sus In jos

Sus


 
Permisiunile acestui forum:
Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum